Antoine Deckers Photo & Video

'De klik kwam tijdens een reis naar Bali. Dankzij de exotische landschappen kreeg ik zin om de schoonheid van dit land te vereeuwigen. Het plezier van een camera in mijn handen en de voldoening om de herinneringen aan een onvergetelijke reis te delen, moedigde me aan om me te verdiepen in de geheimen van een succesvolle foto. Eind 2016, na tien jaar avonturen in het hotelwezen, besloot ik deze twee werelden, fotografie en hotels, samen te brengen en er mijn nieuwe beroep van te maken!'

Twee jaar nadat hij als fotograaf was begonnen, zocht Antoine een partner om een nieuwe website te ontwikkelen. Op dat moment ontmoetten we elkaar en begonnen we een spannende samenwerking die resulteerde in een logo (met verschillende variaties), guidelines, visitekaartjes en recentelijk een gloednieuwe website!

Website bezoeken


CATEGORIE - Grafisch ontwerp, Visuele identiteit, Logo, Website
KLANT - Antoine Deckers Photo & Video
DIENSTEN -

Antoine Deckers
Photographer, Filmmaker

Brigitte is a very talented, creative and professional webdesigner. She made my website, visual identity, logo, business cards from nothing. She took the time to listen and understand what I was looking for. She suggests also and give her own opinion and advice when I was hesitating in taking a decision. She shares ideas and helped me out throughout the process till I was satisfied with the outcome. I could always contact her and she would always have the time to help me out. Thank you Brigitte for everything!

Antoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & Video
Antoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & VideoAntoine Deckers Photo & Video