Freedelity

Freedelity werd opgericht in 2009 toen België een pionier was in het gebruik van de elektronische identiteitskaart. Vanaf het begin, en geïnspireerd door een reeds lange ervaring op ICT-gebied, waren de doelstellingen tweeledig:

  • Consumenten een veilige toegang garanderen tot zijn of haar eigen persoonlijke gegevens en de mogelijkheid om controle te houden over het gebruik van deze gegevens voor direct marketing-doeleinden.
  • Het leven van winkeliers vereenvoudigen en hen helpen om hun klanten beter te leren kennen en met hen te communiceren.

Sinds 2009 is het bedrijf uitgegroeid tot een referentie op het gebied van het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.

Brig heeft het geluk gehad met Freedelity samen te werken vanaf het begin. Zij verzorgt communicatieadvies en productiewerk voor Freedelity en haar twee platforms: MyFreedelity en CustoCentrix.

Website bezoeken


CATEGORIE - Identiteit, Grafisch ontwerp, Webdesign & integration, Communicatieondersteuning en -advies
KLANT - Freedelity
DIENSTEN -

Sébastien Buysse
CEO and founder of Freedelity

We have been working together since early 2020, and I am always happy to start any new project with Brigitte. Always positive, always receptive to new ideas and positive critisism. Explain once, get the perfect result directly. Thank you for working with us, your work is highly appreciated! :)

FreedelityFreedelityFreedelity
FreedelityFreedelityFreedelityFreedelityFreedelity