2 the point.

SO WRONG helpt u bij het uitbouwen van uw merk of het uitdenken van uw campagne zodat u zeker uw doel en groei bereikt.
Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief.

Genadeloos eerlijk: dat is onze leidraad.
So Wrong … de juiste keuze.

Brig is een (zeer) kleine multidisciplinaire design studio in Brussel, gericht op creatief grafisch en website design, identiteit en typografie.

"Bepaal eerst uw noden en affiniteiten en laat dan de ideeën maar komen!"

A brand new start.

Wanneer twee persoonlijkheden botsen, contact maken en samensmelten dan zijn vele uitkomsten mogelijk. Het enige resultaat zal echter de tevredenheid zijn voor uw boodschap die overkomt zoals u het wilde.

Die strategie, de gebundelde energie van Brigitte en Jens, verzekert creatief denken op volle toeren, vanuit elke mogelijke invalshoek en geprojecteerd op elk mogelijk canvas.

Nadenken over de communicatie van uw project of merk is de eerste stap naar de groei en verwachtingen die we allemaal voor ogen hebben bij de start van elke nieuwe missie.

Laat ons u leiden door de sprankelende wereld van merkontwikkeling (of branding), focusgroepen, steunkleuren, megapixels, kleurruimten, papierstalen, stippen en andere fancy vaktermen.

Als u en uw project klaar zijn voor zo’n nieuw perspectief, als u voelt dat het tijd is voor die volgende stap, dan weet u ons te vinden. (Jens is waarschijnlijk eerder te vinden in de bakkerij naast het kantoor.)

All eyes on you.